ÇETİN, ÖZAT’I BOMBALADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇETİN, ÖZAT’I BOMBALADI!


 

Mersin İdman Yurdu’nun eski futbolcularından Servet Çetin, takımda Teknik Direktörlük yapan Ümit Özat’ı, kendi primlerinden personele dağıtmak istedikleri parayı kesmeye çalışması üzerine çıkan tartışma sonucu kadro dışı bırakıldığını savundu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’de mücadele ettiği 2014-2015 sezonunda forma giyen futbolcu Servet Çetin, o dönem takımın Teknik Direktörü olan Ümit Özat ile aralarında yaşanlara dair bomba açıklamalar yaptı.

Bir sosyal medya kanalına konuk olarak açıklamalarda bulunan Çetin, kadro dışı bırakılması ile ilgili soruya, “Mersin’e hoca olduğunda ben de oradaydım ama ben ameliyat olmuşum. Takım kaptanıydım aynı zamanda. Takım maç kazandı ve biz takımda görev yapan yaklaşık 60 personele kendi kazandığımız primden vermek istedik. Herkes kendi hakkından yüzde 10 kesinti yapacaktı ve bu para oradaki personele dağıtılacaktı. Herkesi motive eden bir olay olacaktı. Bu kulübü ilgilendiren bir durum değildi. Hoca ‘prim olaylarını ben dağıtacağım’ muhabbeti yaptı. ‘Tabiî ki dağıtabilirsin hatta oyuncu performansına göre miktarı azaltıp attırabilirsin’ dedik. Personelin primini vermek istemedi, kesmeye çalıştı ve bundan dolayı biz tartıştık. Kestiği para bizim paramız, kulübün parası değil. Hocanın prime karışması bile doğru değilken tartışma yaşadık ve ben kadro dışı kaldım. İyiki de kalmışım küme düştüler, Allah’tan bunda bizim payımız olmadı. Hayatımda hiç küme düşen takımda oynamadım Allah’a şükür” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA