MERSİN POLİSİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN POLİSİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONU


 

Haber merkezi

 

Mersin’de polisin kaçak sigara operasyonunda 7 kişi gözaltına alınırken 2 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

KOM ekipleri Mersin dahilinde kaçak sigara ve tütün mamulleri ticareti yaparak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahısların yakalanmaları için kent merkezinde ve Şırnak’ta 14 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon kapsamında M.Ç.,M,Ş,, M.Ş. ,İ.N., V.A., A.A.H. ve Z.M. isimli 7 kişiyi yakalanarak gözaltına alınırken, 1 şahsın yurt dışında olduğu, 2 şahsın ise yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam ettiği öğrenildi.

Ekipler, yapılan operasyonlarda, muhtelif markalarda 2711 paket gümrük kaçağı sigara, 1720 Adet içi doldurulmuş makaron sigara ve 22 paket gümrük kaçağı çaya el koydu. KOM yaptığı açıklamada,  “Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA