ULAŞIM ÜCRETLERİNE ZAM GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ULAŞIM ÜCRETLERİNE ZAM GELİYOR


 

Mersin’de minibüs ve belediye otobüs ücretlerine zam geliyor. Cuma gününe kadar uygulanması beklenen zamlı tarife ile belediye otobüs ücretleri öğrenci için 3, sivil için 7 TL, minibüs ücretleri ise öğrenci için 6, sivil yolcu için 8 TL’ye çıkacak.

Hasan Küçük

 

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlardan minibüs ve belediye otobüsü yolcu taşıma ücretleri de nasibini aldı. Mart ayında gerçekleşen zam ile 4.5 TL olan minübüs öğrenci taşıma ücreti 6 TL’ye, 6 TL olan sivil yolcu taşıma ücreti ise 8 TL’ye çıkacak. Belediye otobüs ücretlerine de zam geliyor.  Yine Mart ayında yapılan zam ile 2 TL’ye yükseltilen öğrenci taşıma ücreti 3 TL’ye 4.75 olan sivil yolcu ücretinin ise  7 TL’ye çıkması bekleniyor.

Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Veli Çelik,  zam taleplerinin Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği tarafından kabul edildiğini, Valiliğin onayından sonra yürürlüğe gireceğini söyledi. Çelik minibüslerde yeni ücretlerin öğrenci için 6 TL, sivil yolcu için 8 TL olacağını kaydetti.  

Belediye otobüsleri için istenen fiyat artışının da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı da kabul edildiğini anlatan Çelik, Belediye otobüs ücretleri de öğrenci için 3 TL sivil yolcu için 7 TL olacak. Zamlı tarifenin Cuma gününe kadar uygulanmasını bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA