​​​​​​​ŞAMPİYON MUT İDMAN YURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​ŞAMPİYON MUT İDMAN YURDU


 

​​​​​​​Mersin Süper Amatör Lige çıkmaya hak kazanan Mut İdman Yurdu bitime 1 maç kala Silifke İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup ederek il Mersin Şampiyonu oldu.

Hasan Küçük

Mersin 1. Amatör Lig’den bu sezon Süper Amatör Lige çıkmaya hak kazanan ve 37 puanla lider konumda olan Mut İdman Yurdu ile 36 puana sahip ikinci sıradaki Silifke İdman Yurdu ile ligin bitimine bir hafta kala il birinciliği için karşı karşıya geldi. Silifke Şehir Stadı’ndaki maça her iki takım kontrollü şekilde başladı. 20. Dakikada Mut İdman Yurdu’nun ceza sahası dışında faut atışı kazandı. Ali’nin kullandığı serbest vuruşta Hüseyin’in dokunduğu meşin yuvarlık Silifkeli futbolcuların kararsız kalması sonucu ağlarla buluştu. Mut İdman Yurdu 1-0 öne geçti. Silifke İdman Yurdu’nun 25. dakika ise Arda ile eşitliği sağlaması üzerine maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 71. dakikada ise ani gelişen Mut İdman Yurdu atağında Ahmet topu kalecinin sağ üstünden ağlarla buluşturarak takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Mut İdman Yurdu Süper Amatör Lige Mersin şampiyonu olarak çıkarken Silifke İdman Yurdu 2. oldu. Maç Süper Amatör lige çıktıkları için her iki takımada da kupaları verildi.

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker maç sonunda yaptığı açıklamada, “Kulübümüzü kutluyorum. Şampiyonluk futbolcularımızdan tüm mutlulara armağan olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA