RECEP DOĞRUSÖZ MERSİN MSK’DA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RECEP DOĞRUSÖZ MERSİN MSK’DA


 

Hediye EROĞLU

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MSK Erkek Basketbol Takımı’nda transferler aralıksız sürüyor.

Geçtiğimiz yıl küme düşmekten son anda kurtulan ve bu yıl kapatılacağı iddiaları gündeme gelen takıma adeta son bir şans verilerek, ayağa kaldırılması için düğmeye basıldı.

Güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk yaşamak isteyen takımda Başantrenörlüğe Semih Soğuksu’nun getirilmesinin ardından kadro da şekillendi.

Bornova Belediyesi’nde oynayan ABD’li oyuncu şutör gard mevkiinde forma giyen Tobin Carberry, Oğulcan Baykan, Koray Uzunhasan, Mehmet Oğuzhan Kızıl, Kerem Aydan Özel ve Önder Atu ile anlaşan, Alp Karahan ile de yeniden el sıkışan MSK son olarak Eray Akyüz ile anlaştı. Oyun kurucu Akyüz, 2000 doğumlu ve Banvit altyapısından yetişti. Beşiktaş, Darüşşafaka ve PETKİM formaları da giydi.

Son olarak TBL'nin önemli şutör guardlarından Recep Doğrusöz ile anlaşan MSK kadrosuna güçlü bir ismi daha katmış oldu.

Manisa'dan gelen Recep Doğrusöz, 1986 doğumlu, 1.92 boyunda. Doğrusöz son sezon 10.7 dk, 3.2 sayı, 0.8 ribaund, 0.9 asist ortalamaları tutturmuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA