ŞEHİDİN İSMİ KÜLTÜR MERKEZİ’NE VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİDİN İSMİ KÜLTÜR MERKEZİ’NE VERİLDİ


 

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi’nde şehir olan Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar’ın ismi Gülnar ilçesindeki kültür merkezine verildi.

Hasan Küçük

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde sınır hattında 8 Ocak'ta teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar'ın ismi memleketi Gülnar’daki kültür merkezine verildi.

Gülnar Kültür Merkezi'nin isminin, "Şehit Ertuğrul Ulupınar Kültür Merkezi" olarak değiştirilmesine karar verilmesinin ardından şehidin adının yazılı olduğu tabela, düzenlenen törenle kültür merkezi binasına asıldı. Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Şehidin annesi Şadiye, babası Nebi Ulupınar kardeşleri Alperen ve Satuk Buğrahan ile çok sayıda kişinin katıldığı törende, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Törende konuşan şehit babası Nebi Ulupınar, oğlunun isminin yaşatılacak olmasından dolayı gurur duyduklarını  belirtti.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar da bundan sonra Şehit Ertuğrul Ulupınar Kültür Merkezi olarak hizmet verecek olan Kültür Merkezinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Törende Şehit Ulupınar'ın mezun olduğu Gülnar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de şehit ailesine, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA