“SAYGIYI KAYBETMİŞİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SAYGIYI KAYBETMİŞİZ”


 

Genç futbolculara hocalarına saygılı olma ve çok çalışma tavsiyesi veren Mersin sporunun önemli isimlerinden Levent Arıkdoğan, “Biz mersin’de saygıyı biraz kaybetmişiz” diyerek kent sporunda yaşanan geriye gidişata gönderme yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin İdman Yurdu’nun (MİY) efsane futbol ve teknik adamlarından Levent Arıkdoğan, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

MİY’in kuruluş yıllarında babasının da takımda görev aldığı anılarını anlatırken duygulanan Arıkdoğan, “Futbol benim hayatım ve Mersin İdman Yurdu’da her zaman aklımda var” diyerek, futbola ve kente sevgisini tarif etmeye çalıştı.

 

“BİZ MERSİN’DE SAYGIYI BİRAZ KAYBETMİŞİZ”

Maçlara giderek gençleri takip etmeyi ihmal etmeyen Arıkdoğan, tavsiyeler vermeyi de ihmal etmedi. “Genç kardeşlerimizin çalışmalarında başlarındaki hocaları mutlaka iyi şeyler göstereceklerdir. Ben bireysel çalışmayı her zaman ön plana koydum ve çalıştırdığım futbolcular önemli yerlere geldi. Çalıştıkları hocaya karşı saygılı olsunlar ve çalışkan olsunlar. Biz Mersin’de saygıyı biraz kaybetmişiz” dedi.

 

“İÇEL’E İÇİN NİYETİM YOK”

Bir üst lige çıkmanın eşiğinden dönen İçel İdman Yurdu’nu da değerlendiren Levent Arıkdoğan, “Yönetim Fethiyespor’un hocasını alırken, ‘Ben yeni sene için şampiyon hocayı aldım, bu takımı bir iki ekleme ile şampiyon olacağımıza inandığım için bunu yaptım’ demişlerdir. Ben de aynısını söylüyorum. İçel İdman Yurdu Mersin’in bir takımı. İnşallah İçel İdman Yurdu olsun, ben de bu takımda hocalık yaptım. Başarı diliyorum. Ben hoca olmuşum olmamışım önemli değil, öyle bir niyetimde yok, başarılar diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA