YOĞUN SAATTE AĞAÇ BUDAMA İSYAN ETTİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOĞUN SAATTE AĞAÇ BUDAMA İSYAN ETTİRDİ


 

​​​​​​​Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin trafiğin yoğun saatlerinde gerçekleştirdiği ağaç budama vatandaşı isyan ettirdi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de günün yoğun saatlerinde çarşı merkezinde yaptığı çalışmalarla vatandaşın tepkisini çeken Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bu defa trafiğin kalabalık saatinde ağaç budaması yapması pes dedirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin trafiğin sakin olduğu zaman dilimi yerine yoğun saatlerde yaptığı plansız budama çalışmasına vatandaşın tepkisi bitmiyor.  Plansız çalışmayı süreklilik haline getiren Büyükşehir ekipleri bu defa aynı çalışmayı Akbelen Bulvarı Şehir Mezarlığı civarında gerçekleştirdi. Ekipler hareketli trafiğe aldırmadan sepetli vinçleri karayolunun ortasına yerleştirdi. Akan trafik tehlike oluşturması rağmen ekpler dev vinçleri palmiyelerin boyuna kadar yükselterek çalışma yapması dikkat çekti. Sürücüler ise üzerlerine ağaç dalı gelme tehlikesine rağmen yoldan ilerlemek zorunda kaldı. Trafiğin yoğun olduğu bir saatte böyle bir çalışma yapılmasına tepki gösteren sürücüler,  “Bu saatte ağaç budaması mı yapılır? Yapılan çalışma hem trafiği kilitliyor hem de tehlike oluşturuyor.Yetkilileri duyarlılığa davet ediyoruz” dediler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA