MEPİAD’DA BAŞKAN DEĞİŞMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEPİAD’DA BAŞKAN DEĞİŞMEDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği’nin (MEPİAD) Genel Kurulu yapıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) yapılan Genel Kurul sonunda yapılan seçimlerde Özcan Demir oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulda konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “MEPİAD çok dinamik bir dernek. Gerek Başkan Özcan Demir gerekse yönetiminin çalışmalarıyla gurur duyuyorum” dedi. Ardından pandemi sürecinde zincir marketlere karşı yürütülen çalışmaları hatırlatan Kızıltan, “Bu süreçte iyi işler başardık. Mersin’de artık tüm sivil toplum kuruluşları birbiriyle kucaklaşmış durumda. MTSO olarak biz de sizlerin yanında olacağız. Yeter ki sorunlarınızı, taleplerinizi, önerilerinizi bize iletin. Diyalogunuzu kesmeyin” ifadelerini kullandı.

Seçim sonrası kısa bir değerlendirme yapan MEPİAD Başkanı Özcan Demir ise sınırlı bütçelerle önemli çalışmalara imza attıklarını, birçok farklı sektörden firmaya üye olma olanağı tanıdıklarını, çalışmalarına üyelerin fikir ve önerileri doğrultusunda yön verdiklerini söyledi. “Bizleri bu göreve layık gören siz değerli dernek üyelerimiz ve sevgili yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederek görevimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyen Demir, kendilerini her geçen gün geliştirmek adına her türlü çabayı göstereceklerini söyledi.

Genel Kurul sonrası yeni yönetim ilk ziyareti MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’a gerçekleştirdi. Kızıltan, başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

MEPİAD Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Özcan Demir, M. Sadık Özkan, Hüseyin Kış, Murat Yüksekbaş, Hamit Doğan, Metin Karakaş, Ali Mehmet Ak, Osman Kiper, T. Serhat Can, Hasan Özalp Önal, Fuat Özsavran, Berdan Doğan, Halil Kartal, Mustafa Uçar, Hakan Bozbey, Hüseyin Berk, Halil Ayneci, Ercan Çay, Özcan Altın ve Melis Yıldız.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA