“İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ TOROSLAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ TOROSLAR”


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ekiplerin sahada yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Yılmaz, teknik birimleri gezerek incelemelerde bulundu. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yılmaz, çalışma arkadaşlarıyla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Dünyada üçüncü, Türkiye’de ise ilk olarak Toroslar’da uygulanan “Çevik Belediyeciliğin” en güzel örneklerinin sunulduğu ilçede, “Üretken Belediyecilik” anlayışıyla da çalışmalar devam ediyor.

 

“ÇÖZÜM İÇİN VARIZ”

Toroslar Belediyesinin öz kaynaklarıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, ekibine başarılı performansından dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Mahallelerde tespit ettikleri ihtiyaçların yanı sıra vatandaşlardan gelen taleplere de anında çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimiz, hizmetin en güzeline layık. İlçemizi daha da güzelleştirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin dört bir yanında peyzaj çalışmalarımızda kullandığımız kent mobilyaları, kendi atölyelerimizde belediyemizin usta ellerinde üretiliyor. Çöp kovası, bank, masa ve kamelyalarımızı ürettiğimiz gibi bakım ve onarımlarını da düzenli olarak yapıyoruz. Böylece hem tasarruf sağlıyor, hem de ekonomiye katkıda bulunarak, ihtiyaçları anında gideriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ilçenin yaylalarında nüfusun daha da artığını kaydeden Başkan Yılmaz, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerde hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak; “Vatandaşlarımızın ilçemizde sağlıklı ve güzel bir tatil geçirmesi için çalışmalarımızı daha da hızlandırdık” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA