İŞKUR’DAN 41 KURSİYERE GELİŞİM SERTİFİKASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞKUR’DAN 41 KURSİYERE GELİŞİM SERTİFİKASI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu koordinasyonunda, İnsan Kaynakları Gelişim programı Sertifika ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, platform yöneticileri ve eğitimi başarıyla tamamlayan Mersin’deki kursiyerler katıldı.

Müdür Kutlu, platformun kamu, üniversite ve sanayi işbirliğine yönelik fark yaratan projelere imza attığını, İnsan Kayakları Gelişim Programıyla; insan kaynakları nedir, süreçleri nelerdir?, işe alım süreci, personel özlük yönetimi, ücret ve bordro yönetimi, performans yönetimi, kariyer yönetimi, iş hukuku ve aktif işgücü programları-işbaşı eğitim programı alanlarında iş hayatına yönelik uygulamalar hakkında bir ay boyunca toplamda 32 saat eğitim verildiğini belirtti. Ankara, İstanbul, İzmir, Sakarya, Bursa, Eskişehir, Adana, Hatay, Kayseri, Antalya, Mersin gibi Türkiye’nin birçok farklı şehrinden kendilerini İnsan Kaynakları alanında geliştirmek için başvuru yaparak online mülakatlarda başarılı olan toplamda 41 katılımcının eğitim aldığını ifade eden Kutlu; İŞKUR olarak iş arayanlar, işverenler,  öğrenciler başta olmak üzere farklı hedef kitlelerine yönelik olarak düzenlenen etkinliklerle işgücü piyasasının tüm aktörlerini kapsayan çözümler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantı sonunda İnsan Kaynakları yetkililerine teşekkür belgeleri ve kursiyerlere sertifikaları verildi. Toplantı 2022 yılında Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu tarafından yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA