“ALLAH KORUSUN, O GRUBA DÜŞMEYELİM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ALLAH KORUSUN, O GRUBA DÜŞMEYELİM”


 

Rakipleri yeni sezona devasa bütçelerle hazırlanırken mütevazi bir bütçeyle kadro kurmaya çalışan İçel İdman Yurdu, kentten destek bekliyor. “Bugün Iğdır yaklaşık 100 milyonluk bir bütçe ile 3. Ligi hazırlanıyor. Allah korusun Iğdır’ın grubuna düşmeyelim” diyerek yaşadıkları endişeyi dile getiren Kulüp Basın Sözcüsü Halim Yiğit, “4-5 tane nokta transfere ihtiyacımız var” dedi.

HEDİYE EROĞLU – HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkmanın eşiğinden dönen İçel İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, yönetim bir yandan da kent ile bütünleşme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kulüp Basın Sözcüsü Halim Yiğit, gazetemiz Haberci’yi ziyaret ederek, soruları cevapladı. Yiğit ayrıca ziyarette gazetecilere forma da hediye etti.

 

“ALLAH KORUSUN, IĞDIR’IN GRUBUNA DÜŞMEYELİM”

Transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Yiğit, rakipleri devasa bütçelerle yeni sezona hazırlanırken kendilerinin mütevazi bütçelerle kadro kurmaya çalıştıklarını ifade etti. Bu anlamda kentten destek beklediklerini söyleyen Halim Yiğit, “Başkanın ve yönetimin oluşturduğu bir bütçenin yanında şampiyonluk için daha büyük bir bütçeye ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Bugün Iğdır yaklaşık 100 milyonluk bir bütçe ile 3. Ligi hazırlanıyor. Allah korusun Iğdır’ın grubuna düşmeyelim. Karamanspor 50 milyonluk bir bütçe ile 3. Lige hazırlanıyor. Biz ise 25 milyonluk bir bütçeyi toparlamaya çalışıyoruz.

“DESTEK GÖREMEDİK”

Bununla ilgili bize öncülük yapacak, Mersin’de bu birlik bütünlüğü sağlayıp omuz omuza dayanışmayı oluşturup şu takımı hak ettiği yere çıkaracak dayanışmayı desteği açıkçası görmedik bunu bekliyoruz. Bu olmazsa başarının gelmesi mucize olur. Kendi bütçemize uygun bir takım yapıp yetiştirici bir takım mı olalım yoksa Mersin İdman Yurdu’nu hak ettiği yere mi taşıyalım. Bizim şu an kendimizi bir an önce 2. Lige atmamız lazım. Ondan sonra tesisleşme, alt yapı gibi konuları götürelim. 3. Ligde o farkındalık güçlü bir şekilde oluşmuyor. 2. Ligi kendimizi atmamız lazım. O konuda bizim kent büyüklerimize ihtiyacımız var” dedi.

 

“4-5 TANE NOKTA TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR”

İç transferde geçen sene ağırlıklı olarak uzun süreli sözleşmeler yaptıklarını anımsatan Halim Yiğit, bunun önemli bir kazanım olduğunu da dile getirerek, “Geçen seneki kadronun büyük bir bölümünü elimizde tutuyoruz. O iskeleti bozmadan doğru takviyelerle eksik gördüğümüz kanat ve orta saha mevkilerine ve forvet mevki için 4-5 tane nokta transfere ihtiyacımız var. Bunların maliyetleri bu dönemde çok yüksek. Selahattin Hoca biz bir liste sundu. O liste üzerinde çalışıyoruz ama fiyatlar geçen seneye göre çok farklı. Iğdır’ın Adem Büyük ile konuştuğu ve anlaşma sağladığını duyduk. Bunun yanında üst düzey futbolcularla görüşüyor. 100 milyonluk bütçe ile nasıl yarışabilirsin. Böyle bir şey. Mersin’in bize destek vermesi gerekiyor. Bizden şampiyonluk istemeleri için bize destek vermesi gerekiyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA