YUVAYA DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YUVAYA DÖNDÜ


 

Hediye Eroğlu

Anamur Belediyespor'un yeni transferi Emrah Bedir, ''Anamur’da olmaktan ve yuvasına dönmekten çok memnun olduğunu söyledi.

Anamur Belediyespor transfer çalışmalarına hız verdi. Bu sezon hedefini 3. Lig olarak belirleyen Anamur ekibi, daha önceki sezonlarda Adana Demirspor, Adıyamanspor, Adanaspor, Altay, Kızılcahamamspor, Denizli Belediyespor, Kartalspor, Zonguldak Kömürspor, Erzin Belediyespor, Sivas Belediyespor, Osmaniyespor, Silivrispor, Nevşehir Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Ağrı 1970 ve Edirnespor formaları giyen tecrübeli golcü Emrah Bedir’i kadrosuna kattı. Daha öncede 2. Lig ve 3. Lig’de gol krallıkları yaşayan Emrah Bedir, Anamur’da olmaktan ve yuvasına dönmekten çok memnun olduğunu söyledi. Bedir; “Burası benim yuvam. Benim için çok farklı bir heyecan ve tecrübe olacak. Burada rahmetli abimden kalan emaneti devir almaya geldim. İnşallah o kupayı alıp takım arkadaşlarım, hocalarım, yöneticilerimiz ve taraftarımız ile beraber abim Ergün Bedir’in mezarına götüreceğiz. Hedefimiz 3.Lig. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA