DERYA DEMİR’İN ADALET ARAYIŞI RAPOR BEKLİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DERYA DEMİR’İN ADALET ARAYIŞI RAPOR BEKLİYOR!


 

Mersin’de Derya Demir, boşanmaya çalıştığı Şerif Aksoy’un 8 kurşunuyla vurulması sonucu sakat kaldı. 4 kez ameliyat olan Demir için adli tıp raporu isteyen mahkemenin 23 Haziran’da görülecek duruşma ile karar vermesi bekliyor.

Hediye EROĞLU

 

Mersin'de boşanma davası açtığı eşi Şerif Aksoy'un (30) silahlı saldırısında ağır yaralanıp, sakat kalan Derya Demir’in (27) davasında, yaralarının öldürmeye yönelik olup, olmadığının belirlenmesi için adli tıp kurumundan rapor istendi.

Olay, geçen yıl 29 Aralık'ta Akdeniz ilçesi, Camiişerif Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Derya Demir, işe gittiği sırada boşanma davası açtığı ve ayrı yaşadığı Şerif Aksoy'un silahlı saldırısına uğradı. Sağ ve sol bacağına 8 kurşun isabet eden Demir, Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 gün yoğun bakımda kalan Demir, tedavisinin ardından taburcu oldu. Saldırı anı ile ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, Şerif Aksoy Adana'da gözaltına alındı.

 

4 KEZ AMELİYAT OLDU

Çift bu süreçte boşanırken, Şerif Aksoy hakkında 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı. Davanın ikinci duruşması, bugün Mersin Adliyesi 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Şerif Aksoy ile saldırının ardından 4 ameliyat geçiren ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Derya Demir katılmadı, taraf avukatları ise salonda hazır bulundu. Mahkeme, Derya Demir'in aldığı yaralarının öldürmeye yönelik olup, olmadığının belirlenmesi için adli tıp kurumundan istenen raporun beklenmesine karar verip, duruşmayı 23 Haziran tarihine erteledi.

 

HALA RAPOR BEKLENİYOR

Duruşmaya sayılı günler kala endişeli bir bekleyiş içerisinde olan Derya Demir, 23 Haziran’da görülecek duruşmada mahkemenin gelecek rapor doğrultusunda kararını vermesi beklediklerini söyleyerek, “Ancak şuana kadar henüz adli tıp raporu gelmedi. Duruşma gününe kadar gelmesini bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA