TARSUS’TA GÖZLER TİY KONGRESİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA GÖZLER TİY KONGRESİNDE!


 

Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Tarsus İdman Yurdu’nda, 21 Haziran’da yapılacak kongre öncesi başkanlık için aday olmamasına ilişkin yaşanan belirsizlik kafaları karıştırıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF. 2. Lig Beyaz Grubu 5’inci sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu’nda gözler 21 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi.

Mevcut Başkan Ali İlk, her fırsatta aday olmadığını beyan ederken halen bir aday çıkmamış olması kafaları karıştırdı. Yaklaşık 600 üyesi bulunan Sarı Lacivertlilerin Tarsus Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılacak kongresi öncesi görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Kulübün yaklaşık 14 milyon TL’ye yakın borcu bulunması nedeniyle takıma talip olmak istenmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

TRANSFER KONGRE SONRASI HIZ KAZANACAK

Öte yandan yeni sezon için vakit kaybetmeden hazırlıklara başlayan TİY, Sportif Direktör Armağan Yapıcı ve Teknik Direktör Birol Erol ile prensipte yeniden anlaşma sağlanan TİY, 5 futbolcunun kendi isteği ile takımdan ayrılması sonrası, iç transferde; Abdulaziz Demircan ile +1 yıl, Barış Türkmen ile +2 yıllık ve Gökhan Meral ile +1 yıl daha anlaşma sağlandı. Bu sezon sözleşmesi sona eren Alperen Pak ile de prensipte anlaşma sağlandığı ve resmi imza kongreden sonra atılacağı açıklandı.

Kongre sonrası iç ve özellikle dış transferin ağırlık kazanması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA