DURDURULAMAZ TONGAR, TARSUS’TA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DURDURULAMAZ TONGAR, TARSUS’TA


 

Tarsus Kadın Basketbol’un iddialı kadro atağı sürüyor. Takımın dış transferde kadrosuna kazandırdığı 7’inci isim Bellona Kayseri Basketbol takımının Guard pozisyonunda bulunan atletik ve durdurulamaz Dilara Tongar oldu.

HEDİYE EROĞLU
 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nda yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Ligi 31 puanla ikinci sırada tamamlayan ve 2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedefi ile çıkan takım transferde önemli işlere imza atıyor.

Geçtiğimiz günlerde iç transferde kulüple birlikte KBBL Şampiyonluğu yaşayan, ayrıca Süper Lig ve TKBL tecrübesi bulunan oyun kurucu Cansu Yetiş ile yeniden anlaşma sağlayan Tarsus, dış transferde ise önemli bir ismi kadrosuna dahil etti.

Geçen sezon Süper Lig'de bulunan Bellona Kayseri Basketbol takımının Guard pozisyonunda bulunan atletik ve durdurulamaz Dilara Tongar'ı kadrosuna kattı.

Koç Mustafa Secerlioğlu liderliğinde 7’inci dış transfer Tongar, Tarsus’ta coşkuyla karşılandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA