15 ÖĞRENCİYİ SINAVA MERSİN POLİSİ YETİŞTİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

15 ÖĞRENCİYİ SINAVA MERSİN POLİSİ YETİŞTİRDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de YKS’ye geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri yetişti. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yükseköğretim Kurumu Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı’na (TYT) girecek öğrenciler için gün boyu hazırda bekledi. Sınava geç kalan ve kimliğini unutan onlarca öğrenciyi yardım elini uzatan polis ekipleri, polis otosu ve motorlarla öğrencileri sınava yetiştirdi. Polis ekiplerinin yaptıkları ise öğrenciler ve aileleri tarafından takdirle karşılandı.

YKS’nin ilk oturumu olan TYT sınavına girecek 15 öğrenciye; kimlik temini, sınava gireceği okula zamanında yetiştirme ve yanlış okula gelen öğrencileri okullarına  zamanında ulaştırılma konularında yardımcı olundu.

Ayrıca Tarsus Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde yapılan Yüksek Öğretim Kurumlarına giriş sınavına katılmak için gelen öğrencinin kimliğini ikametinde unutması üzerine ekipler gencin imdadına yetişti. Öğrenci ile birlikte gidilerek ikametten kimlik alındı ve sınava zamanında ulaştırıldı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA