SİLİFKE’DE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU


 

Haber Merkezi

 

Bu yıl 49. sunu kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kutlama programında yer alan okullar arası festival kupası futbol turnuvası sona erdi.

10 takımın mücadele ettiği okullar arası festival kupası futbol turnuvasında ortaokullarda TOKİ Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci, Cengiz Topel Ortaokulu ise üçüncü oldu. Liseler gurubunda ise İlker Eren Çevik Anadolu Lisesi birinci, Özel Göksu Anadolu Lisesi ikinci, Ertan Cüceloğlu Lisesi ise üçüncü oldular.

Şehir stadında düzenlenen ödül törenine katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Bu yıl 49. sunu 20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan festival kupası futbol turnuvamız bugün sona ermiştir. Düzenlediğimiz okullar arası futbol turnuvasında ortaokullarda TOKİ Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci, Cengiz Topel Ortaokulu ise üçüncü olmuştur. Liseler gurubunda ise İlker Eren Çevik Anadolu Lisesi birinci, Özel Göksu Anadolu Lisesi ikinci, Ertan Cüceloğlu Lisesi ise üçüncü olmuşlar. Ama bizim gözümüzde turnuvaya katılan tüm takımlarımız birinci olmuştur. Kazanan veya kaybeden diye bir sonuç yoktur. Bu turnuvamızın galibi birlik ve beraberliğimiz olmuştur. Dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberliğimizin arttırılması amacıyla düzenlediğimiz bu turnuvamızın centilmence, dostça ve  kardeşçe geçmesi bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizde 49 yıldır kutladığımız festivalde geleneksel hale getirdiğimiz sportif faaliyetlerimiz arasında yer alan bir futbol turnuvamız daha başarılı bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık.  Coşkulu ve heyecanlı maçlar izlediğimiz festival kupası futbol turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek turnuvada birinci olan  takımlara ödüllerini verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA