DENİZCİLER KAMPI’NDA ‘YAZA MERHABA’ KONSERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DENİZCİLER KAMPI’NDA ‘YAZA MERHABA’ KONSERİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Kent Orkestrası kenti ezgilerle dolduruyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birçok noktada ‘Yaza Merhaba’ konserleri veren Kent Orkestrası, bu kez de Mezitli ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Mezitli ilçesi Denizciler Kampı’nda gerçekleştirilen ve 2 gün süren etkinlikte kadınlar çeşitli el emeği ürünlerini sergileyerek satış yaptı. Bölgedeki vatandaşlar da hem stantları gezdi hem de Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel ve hareketli parçalarına eşlik etti.

 

“BU TESİSLERDE BÖYLE BİR ETKİNLİK YAPILMAMIŞTI”

Etkinliğe katılan vatandaşlardan emekli astsubay Niyazi Yalçın, “Bu tesislerde böyle bir etkinlik yapılmamıştı. Ben çok güzel buldum. Özellikle müzik ve üretici hanımların stantları çok hoş. Onları çok beğendim. Belediyenin bu çalışmalarını zaten takip ediyorum sürekli” dedi. Büyükşehir’in Kent Orkestrası’nı çok beğendiğini ifade eden Yalçın, “Gayet güzel, sanırım herkesin buna ihtiyacı vardı” diye konuştu.

“Mükemmel eğleniyoruz”

İlkay Şimşek, çok eğlenceli bir dün geçirdiğini ifade ederek, “Şu an Denizciler Kampı’ndayız. Eğleniyoruz, spor yapıyoruz, şarkı dinliyoruz. Mersin’e yaz biraz geç geldi ama bomba gibi geldi. Sporun ve eğlencenin kenti Mersin'de olmamak, yaza merhaba dememek zaten çok büyük bir ayıp olur. Sporu da müziği de dansı da eğlenceyi de sonuna kadar yaşıyoruz. Mükemmel eğleniyoruz” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA