VOLEYBOLCULAR NEFES KESTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VOLEYBOLCULAR NEFES KESTİ


 

Mersin’de düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın son etabı olan Midi Erkekler ve Küçük Kızlar final müsabakaları nefes kesti.

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle bu yıl Mersin’de düzenlenen şampiyonada Midi Erkekler ve Küçük Kızlar kategorilerinde oynanan final maçlarına Vali Ali Hamza Pehlivan’ın yanı sıra; Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç, Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Yenişehir Belediye Başkan Vekili Sevgi Uğurlu, Federasyon Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu üyeleri katıldı.

09-16 Haziran tarihleri arasında Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen organizasyonun son etabında Küçük kızlarda Vakıfbank-Ankara Aydınlık arasında oynanan final mücadelesinde rakibini yenen Vakıfbank şampiyon olurken, Midi erkeklerde ise Halkbank-Okyanus Koleji arasında oynanan mücadeleyi Okyanus Koleji kazanarak şampiyon olma başarısı gösterdi.

MERSİN SPOR CENNETİ

Vali Pehlivan kupa töreninde yaptığı konuşmasında “Mersin'imiz birçok özelliklere ve güzelliklere sahip. Bu özellikler içerisinde spor önemli bir yer tutuyor. Mersin’imiz aynı zamanda bir spor cenneti. Çok güzel tesislerimiz var, Devletimizin, Hükümetimizin, Gençlik Spor Bakanlığımızın tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de büyük yatırımları var. Tabii bu tesislerimiz turnuvalar yapıldıkça, müsabakalar yapıldıkça ve bu sahalar daha çok kullanıldıkça değer kazanıyor, anlam kazanıyor. Bu organizasyonda yurdumuzun bütün vilayetlerinden gelmiş 160 takım ve 4.000'in üzerinde sporcu var. İlimize renk kattınız, değer kattınız. Sizlerin ve sizlerin şahsında turnuvaya katılan bütün sporcularımıza, takımlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün spor dalları elbette çok kıymetli, hepsini seviyoruz, değer veriyoruz. Bunlar içerisinde voleybolun ayrı bir yeri var. Bundan sonra inşallah Festival Voleybol başta olmak üzere organizasyonları daha da çoğaltacağız, turnuvaları daha da artıracağız. Biz de Valilik olarak her türlü destekte ve himayede bulunacağız. Spor neredeyse orada olacağız, gençlerimiz neredeyse orada olmaya devam edeceğiz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini Vali Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Sevgi Uğurlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu üyeleri ve TVF Mersin İl Temsilcisi Nurten Keskin tarafından verildi.

 

MİDİ ERKEKLER SIRALAMA

1.Okyanus Koleji

2.Halkbank

3.Es Spor

 

MİDİ ERKEKLER FAIR PLAY ÖDÜLLERİ

Es Spor-Çınar Özden Sivri

 

KÜÇÜK KIZLAR

1.Vakıfbank

2.Aydınlık Gençlik

3.Antalya Kırkgöz Döşemealtı Bld.

 

KÜÇÜK KIZLAR FAIR PLAY ÖDÜLLERİ

Antalya Kırkgöz Döşemealtı Bld.-Ceylin Sayar

Aydınlık Gençlik-Lena Nehir Yılmaz

Vakıfbank-Begüm Kaçmaz


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA