SÖZ UÇAR YAZI KALIR PROJESİNDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÖZ UÇAR YAZI KALIR PROJESİNDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği iş birliğiyle yürütülen 'Söz uçar yazı kalır' projesinin tanıtım ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın da katıldığı ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Projede yer alan tüm öğrencilerimizi ve meslektaşlarımı yürekten tebrik ediyor, sürecin başından sonuna kadar öğrencilerimizin yanında olan İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Üreten neslimizin her alandaki başarılarıyla gurur duyuyor, böyle güzel çalışmaların devamının gelmesi temenni ediyorum" dedi.

10 lise ve iki ortaokuldan 129 öğrenci ve 21 öğretmenin katıldığı proje çerçevesinde öğrencilerin serbest temada yazdıkları hikayeler, öğretmenler rehberliğinde inceleme ve elemelerden geçti. Belirlenen 90 hikaye 224 sayfalık bir kitap haline getirildi ve kitabın basımı Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirildi. Kitabın tanıtımının yapıldığı törende projeye katılan öğrencilere, öğretmenlere ve proje ekibine katılım belgesi, plaket ve proje dahilinde hazırlanan kitap hediye edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA