VALİ PEHLİVAN’DAN HACI BAYRAM BİRİNCİ’YE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ PEHLİVAN’DAN HACI BAYRAM BİRİNCİ’YE ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin İdman Yurdu onursal menajeri ve eski milli boksör Hacı Bayram Birinci'yi Mersin İdman Yurdu Lokali'nde ziyaret etti.

Yılların emeğiyle biriktirilen kulüp fotoğraflarının sergilendiği koleksiyonu inceleyen Vali Pehlivan, kendi imkanlarıyla iş yerini adeta bir müzeye çeviren Hacı Bayram Birinci'den Mersin İdman Yurdu'nun tarihi ve kazanılan kupalar hakkında bilgiler aldı.

Birinci’nin yaptığı gibi bireysel gayretlerle vücuda getirilen bu ve benzeri çalışmaların kendilerini çok memnun ettiğini kaydeden Vali Pehlivan, Mersin İdman Yurdu tarihinin yaşatılması adına gösterdiği gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Birinci’ye teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bayram Birinci ise Vali Ali Hamza Pehlivan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek isminin yazılı olduğu 33 numaralı Mersin İdman Yurdu formasını hediye etti.

Mersin İdman Yurdu Kulübü’nün neredeyse her kademesinde görevler alan Birinci, kulüp kapanana kadar Mersin İdman Yurdu Onursal Menajerliği yaptı. Hacı Bayram Birinci, Mersin İdman Yurdu Lokali'nde sergilenen 59 yıldır biriktirdiği kulüp fotoğrafları ile Mersin İdman Yurdu’nun başarılarla dolu tarihine ışık tutuyor. Açtığı lokalin duvarlarına astığı 2 bini aşkın fotoğrafla müze görünümüne bürünen lokal, kulüp tarihini merak eden ve yolu kulüple kesişenler tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA