TİY YASAKTAN KURTARILACAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY YASAKTAN KURTARILACAK!


 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu’nun transfer yasağına girmemesi için 1 milyon 570 bin lira ödenmesi gerektiği ve hep birlikte bu paranın ödeneceğini söyledi.

Hasan Küçük

 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan katıldığı televizyon programında  Tarsus İdman Yurdu’ndaki transfer çalışmaları ve transfer yasağı tehlikesi olup olmadığı yönündeki soruları cevapladı. Takımın transfer yasağına girmemesi için 1 milyon 570 bin lira ödenmesi gerektiği ve hep birlikte bu paranın ödeneceğini ifade eden Bozdoğan, “Birinci ligden futbolcularla anlaşmak istiyoruz. Bu takımı sırtlayacak insanlar lazım. Nokta atışlar yapmamız gerekiyor. Çilek transfer dedikleri türden. Bununla ilgili görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Eskiden Kubilay diye bir oyuncumuz vardı. Menajeri ile de görüşüyoruz. Sürekli bağlantı yapılıyor. Böyle bir oyuncumuz bu kente geldiği zaman Tarsus İdman Yurdu’nu sırtlayacağından kesin eminim. Tarsus İdman Yurdu Tarsus Belediyesi’nin bir kurumu değil. Biz her zaman yanındayız. Bu takımın başarısı ile biz mutlu oluruz” diye konuştu.  

 

“ERGÜN PEMBE HAK ETMEDİĞİ ŞEKİLDE GÖNDERİLDİ”

Giden bir teknik direktörün takım play off’a kaldığı için sözleşmesinde olan priminin verilmediği gerekçesiyle takımı icraya verdiği yöndeki soruya Bozdoğan, “O konuda Tarsus İdman Yurdu’nu icraya veren bir Ergün Pembe’nin haklı gerekçesi vardı. Bir insan bir antrenör hak etmediği şekilde yakışmayan Tarsus’tan gönderildi. Bir insan emek verdi ise ona teşekkür edersiniz. Ergün Pembe’nin Tarsus’tan gönderilişi tasvip etmediğim bir gönderilişti. Onun alacağı para kesin doğru. Diğer antrenörümüzün kaç maç yaptığını biliyorum. Play-off’ta hangi katkıları olmuş. Düşmek üzere olan takımı bırakan adama takım play-off’a kaldı diye prim mi verilir. Biz futbolcularımıza prim verdik. Kaçıp giden mi bu primi hak ediyor yoksa canla başla çalışan 3 antrenörümüz mü?” cevabını verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA