MDOB’DAN GALA KONSERİ İLE VEDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB’DAN GALA KONSERİ İLE VEDA


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 18 Haziran  Cumartesi günü saat 20:00’ de Opera Sahnesi’nde “Gala Konser”i sahneleyecek.

MDOB yerleşik salondaki son temsilini muhteşem bir konser ile gerçekleştirecek. Konserin ardından yaz aylarında sanatseverler ile açık hava konserleri ve festival turnelerinde buluşacak olan Mersin DOB seyircisini bekliyor.

Orkestra şefliğini Rustam Rahmedov, koro şefliğini Anıl Aydın, Konzertmeisterlığını Kutay Alpay’ın gerçekleştireceği konserin solist sanatçıları ise Simge Büyükedes, Hale Soner Kekeç, Asude Karayavuz, Bülent Bezdüz, Aydın Uştuk, Caner Akgün olacak.  Dünyaca ünlü besteciler G.Bizet, G.Verdi, W.A. Mozart  ve birçok besteciye ait operalardan kesitlerin ve aryaların seslendirileceği kapanış konseri, Mersin DOB Orkestrası  ve korosu ile birlikte seyircinin beğenisine sunulacak.

Mersin DOB 21 Haziran 2022 Salı günü 20:30’da Mersin Güzel Sanatlar Galerisi Bahçesi’nde ücretsiz gerçekleşecek “3 Tenor Konseri” ve sonrasında 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 20:30’da Tarsus St. Paul Meydanı’nda ücretsiz sahnelenecek “Senfonik Allegra Ensemble” konseri ile seyircisiyle buluşmaya devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA