TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL A MİLLİ TAKIMI BOSNA’DA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL A MİLLİ TAKIMI BOSNA’DA


 

Haber Merkezi

 

14 ülkenin katılımları ile 13-22 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa B Ligi Şampiyonası için Millilerimiz Bosna-Hersek Saraybosna’ya geldi. 15 Haziran’da ilk maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye ikinci ve gruptaki son maçına 16 Haziran’da Yunanistan karşısına çıkacak. Milliler, gruptaki maçları kazanması durumunda D grubunun ikincisi ile çeyrek finalde eşleşecek. Milli Takımın kafile başkanı olarak Mersin Ampute Futbol Takımı Başkanı aynı zamanda federasyon yönetiminde bulunan Ali Yanaç yer alıyor

 

“TÜRKİYE’DE BU GURURU YAŞATMAK İSTİYORUZ”

A Milli Takım Antrenörü Remzi Sedat İncesu, “2022 Saraybosna 2023 Rotterdam ve 2024 Paris Paralimpik oyunlarında 3 yıl üst üste şampiyonluk mottosu ile girdiğimiz bu yolda ilk hedefimiz olan B Ligi şampiyonluğu. Yalova’da geçirdiğimiz hazırlık kampı sonrası eksiksiz olarak turnuvaya başlıyoruz. Hedefimiz yolunda kupayı ülkemize getirerek. Tekerlekli Sandalye Basketbol ile ilk defa karşılaşacak olan gençlerimize ilham ve tüm Türkiye’ye de bu gururu yaşatmak istiyoruz”

Kafile başkanı olarak yer alan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Mersin Ampute Futbol Takımı Başkanı Ali Yanaç ise, “Gururluyuz. Bosna’dayız. Takımımızın durumu çok iyi. İnşallah kupayı ülkemize getireceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA