CARETTA YUVASINA KALDIRIM TAŞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CARETTA YUVASINA KALDIRIM TAŞI


 

​​​​​​​Erdemli Belediyesi’nin Caretta Caretta kaplumbağalarının yuvalama kumsalı olan Kargıpınarı kumsalına kaldırım taşı döşemesi tepkiye neden oldu.

Hasan Küçük

 

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kargınarı Mahallesi’ndeki Vonasis Otel önündeki caretta caretta kaplumbağalarının yuvama yeri olan kumsalda kaldırım taşı döşeme çalışması başlattı.

Gazeteci-Yazar Abdullah Ayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kumsalda kaldırım çalışmasına tepki gösterdi. Caretta yuvası kumsal saldırı altında” diyen Ayan, “Erdemli Belediyesi döşeyecek başka yer bulamamış olmalı ki Kargıpınar sahildeki Vonasis otel önündeki plaja kaldırım döşemeye başladı. Ödediğiniz vergilerin nereye nasıl harcandığını sormadığınız sürece beterine müstahaksınız”  ifadelerini kullandı. Ayan şunları kaydetti:  “Burası Kargıpınar Vonasis otel önündeki kumsal. Erdemli belediyesi logolu traktörle işçiler işe koyulmuş. Caretta yuvası plaja kaldırım taşı döşeyen belediye ve taş devri filmini izleyen halk.”

Ayan’ın paylaşımına sosyal medya kullanıcıları destek vererek şunları kaydetti: 

T.C. Ahmet Timucin: Nereye baksan aynı zihniyet. Büyükşehir Erdemli fark etmez. Sökülsün yenisi yapılsın hepsi ihtiyaç değil rant.

Onur Kale: Belarus'ta hiç böyle şeyler olmuyor. Bu toplum ne zaman düzelecek?

Fatma Saçanlı: Allah bildiği gibi yapsın sizi .Carettaların yaşam alanlarında o taşların ne işi var? Bu nasıl bir zihniyet.

Serhat Erdogan: Nasil bu kadar cahilsiniz? Cahiller? Akıl almıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA