VOLEYBOL HEYECANI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VOLEYBOL HEYECANI BAŞLADI


 

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın son etabı, küçük kızlar midi erkekler kategorisi ilk gün maçlarıyla başladı.

Haber Merkezi

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası” Küçük Kızlar-Midi Erkekler müsabakaları başladı.

Mersin’de düzenlenen “Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası” yıldızlar, midiler ve küçükler kategorilerinde Türkiye'nin dört bir yanından 160 takım ve yaklaşık 4 bin sporcunun katılacağı şampiyona 09-16 Haziran arasında yapılacak olan midi erkekler ve küçük kızlar maçlarıyla sona erecek.

Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi'nde 8 ayrı sahada günde 32 maç oynanacak olan şampiyona günlük olarak Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da duyuruluyor. Sporseverler tüm maçları ücretsiz izleyerek, voleybol heyecanına ortak olabilecek. Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası 16 Haziran’da oynanacak final maçlarıyla sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA