TİY’DE GÖZLER KONGREDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE GÖZLER KONGREDE


 

Birinci lige çıkmanın eşiğinden dönen Tarsus İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları için gözler 21 Haziran’da yapılacak kongrede!

HEDİYE EROĞLU

 

TFF. 2. Lig Beyaz Grubu 5’inci sırada tamamlayan ve birinci lige çıkmanın eşiğinden dönen Tarsus İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları için gözler 21 Haziran’da yapılacak kongrede!

Şubat ayında yapılan kongrede takımın başına Ali İlk’in geçmesi ile dibe demir atan Sarı Lacivertliler adeta şahlanarak, 10 maçlık yenilmezlik serisine ulaşırken, play off maçlarında istediği başarıyı gösteremedi.

Ancak takımın ayağa kalkması ile camiada adeta kenetlenirken Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın desteğiyle kuruluşunun 100. yılını kutlayan TİY, yeni bir döneme girdi.

TFF’nin yeni sezona ilişkin takvim ve transfer dönemini açıklaması ile geçtiğimiz günlerde yeni dönem için düğmeye basan TİY’de, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kulüp Başkanı Ali İlk, Sportif Direktör Armağan Yapıcı ve Teknik Direktör Birol Erol ile bir araya geldi.

Ayrıca Kulüp Başkanı Ali İlk Başkanlığında Transfer Komitesi kuruldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Transfer Komitemiz hız kesmeden bugün gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi ve çalışmalara başladı. Transfer Komitemizi oluşturan isimler; Murat Gündeş, Levent Kurt, Duran Çalışır, Ziya Kenğer ve Sportif Direktörümüz Armağan Yapıcı olarak belirlendi. Hedefimiz 100. Yılımızda şampiyonluğu kazanacak ekibi oluşturmak ve takımımıza hak ettiği şampiyonluğun yaşatmak! Her şey Tarsus İdman Yurdu için!” denildi.

Takımın geleceği hakkında fikir alışverişi yapılan toplantı sonrası gözler 21 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi.

Başkan Ali İlk’in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kongre öncesi ilk olarak teknik adam Birol Erol ise sözleşme yenileyen Tarsus ekibi iç ve dış transferi kongre sonrası yaparak yeni sezona tam kadro girecek.

İç transferde birçok oyuncunun ayrılacağı ve maliyet yükünün ağır olması yeni gelecek yönetimini bir hayli terletecek. Dış transferde ise giden oyuncuların yerine oyuncu alınacak olması, geriden gelen borçların olması yeni gelecek yönetimin işini zorlaştıracak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA