DOĞA MÜFETTİŞLERİ SAHİLLERİ TEMİZLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOĞA MÜFETTİŞLERİ SAHİLLERİ TEMİZLEDİ


 

Haber Merkezi

 

Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası kapsamında, Mersin Erdemli’de ‘Doğa Müfettişleri’ sahilleri temizledi. Kum zambaklarının yetişme alanları ve caretta carettaların sahile çıktığı alanlarda temizlik çalışması yaparak temizlik hareketini başlatan ekipler, bu defa yerleşim yerine yakın sahilde ve park alanlarında temizlik çalışması yaptı.

Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü desteği ve koordinesinde çalışmaları yürüten ekipler, Dünya Çevre Günü’nde doğa ve çevre bilinci yüksek bir toplumun oluşması için sahaya indi.

Çocukların doğa hareketi olan, ‘Doğa Müfettişleri’ne çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar büyükleri ile eldivenleri giyip bir bir çevredeki çöpleri topladı.

Çevreyi temiz tutmanın çok önemli olduğunu ifade eden doğa müfettişi Hasan Efe Uslu, “Doğa müfettişleri olarak temizlik yaptık, doğa temizliği yaptık. Yani çevremizi temiz tutalım demek istiyorum ben” diye konuştu.

Doğaya çöp atılmaması gerektiğini ifade eden doğa müfettişi Hasan Eren Ergin, “Dünya Çevre Günümüzü bugün çöp toplayarak geçirdik. Doğamıza çöp atmayalım, doğamızı temiz tutalım” diye konuştu.

Çevreyi korumanın önemli olduğunu ifade eden doğa müfettişi Fatih Serin, “Ben bir doğa müfettişiyim. Çevremizi temiz tutalım ve çevremizi koruyalım” diye konuştu.

Doğanın kirletilmemesi gerektiğini ifade eden doğa müfettişi Dildurmak İkranur, “Doğamızı lütfen kirletmeyelim, yere çöp atmayalım. Doğamızı koruyalım, doğamızı sevelim” diye konuştu.

Öte yandan doğa müfettişlerinin temizlik çalışması Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA