MEZİTLİ’DE LİSELER SESLERİYLE YARIŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE LİSELER SESLERİYLE YARIŞTI


 

Haber Merkezi

 

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi 10. Soli Güneş Festivali kapsamında gerçekleştirdiği Liselerarası Müzik Yarışması muhteşem final gecesiyle sona erdi.

Mutlu Mezitli A.Ş, Mezitli Soroptimist Kulübü ve özel bir okulun desteğiyle gerçekleştirilen yarışmada birinciliği kazanan Nevid Kodallı Güzel Sanatlar Lisesinden Veba Grubu 3 bin 500 TL para ödülünün sahibi oldu. İkinciliği, yine aynı okuldan, Karadeniz Fırtınası kazanarak 2 bin 500 TL para ödülü, üçüncü olan Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesinden Grup Maden de bin 500 TL kazandı. Mansiyon kazanan İçel Anadolu Lisesinden Tet Rocks ve Nevid Kodallı Güzel Sanatlar Lisesinden Grup Son Durak da biner TL para ödülünün sahibi oldu.

Öğrencilerin büyük coşkusu altında birinci olan gruba ödülünü veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 24-25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Soli Güneş Festivalinde sahne alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Tarhan ayrıca yarışma jürisinde yer alan Şehit Fatih Soydan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Yılmaz Soğuk, İçel Sanat Kulübü Başkanı Mecit Baskın, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarından Duygu Deniz Demirel ve Konservatuar Müdürü Taşkıner Ketenci, Mersin Devlet Opera ve Balesi Kordinatörü Özcan Güven’in yanı sıra gecenin sponsorlarına teşekkür belgesi verdi.

Gençlerinin sesinin daha çok duyulması ve dinlenilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyemizin Amfi Tiyatrosunu dolduran gençlerimizin coşkusu bir kez daha kendini gösterdi. Muhteşem performanslar ve danslarla geleceğimize ışık tuttular. Bundan sonraki çalışmalarımızda gençlerin daha fazla yer alması için çalışacağız. Gençlerimiz parlak fikirleri ve çağımıza uygun pratik zekâları ile kentimize önemli değerler katıyorlar. Gençlerimizin sosyal medya ya da telefonla bir yolunu bulup mutlaka bana ulaşmalarını istiyorum. Onlar yanımızdayken pratik yolu her zaman bulacaklardır” dedi.

Tarhan, tüm vatandaşları 24-25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Soli Güneş Festivaline katılmaya davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA