KENTSEV’DE MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN İKİ PROJESİNE ÖDÜL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KENTSEV’DE MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN İKİ PROJESİNE ÖDÜL


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesinin akıllı şehircilik alanında hayata geçirdiği vizyon projesi “Teksin Mersin” ve kent cazibesini artıran “Merkez Projesi”, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ödüle layık görüldü.

KENTSEV liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’, bu yıl ‘Çevresel Sürdürülebilirliğe Dayalı Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler’ ana temasıyla gerçekleştirildi. Etkinlik çerçevesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesinin başvuruda bulunduğu 2 proje farklı dallarda ödüle layık görüldü.

Büyükşehir Belediyesinin “Merkez Projesi”, ‘En İyi Kentsel Tasarım ve Yenileme Yapan Belediye Ödülü’, “Teksin Mersin” projesi de ‘En İyi Akıllı Şehir Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü’ aldı. İstanbul’da düzenlenen etkinlikte ödülleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Berat Yerman aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA