HÜKÜMLÜ VE TUTUKLULARDAN ADLİYE BAHÇESİNDE SERGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HÜKÜMLÜ VE TUTUKLULARDAN ADLİYE BAHÇESİNDE SERGİ


 

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak'ın öncülüğünde başlatılan proje ile Mersin E tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların, Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde cam boyama ve kağıt rölyef tekniğiyle oluşturdukları ürün ve el sanatları sergisi, Mersin Adliye Sarayı bahçesinde açıldı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Mersin E tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlü ve tutuklu 75 kişi tarafından 6 aylık sürede meslek ve teknik eğitim çerçevesinde, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezinde görevli El Sanatları Öğretmeni Gökhan Ersin Bolat'ın eğitimi ile yapılan çalışma meyvelerini verdi. Hükümlü ve tutukluların el emeği cam boyama ve kağıt rölyef eserleri, adliye bahçesinde açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

Serginin açılışını, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Serginin açılışı, Vali Pehlivan ve beraberindekiler tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Sergiye katılanlar, daha sonra eserleri inceledi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA