“VAZGEÇİREMEYECEKSİNİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“VAZGEÇİREMEYECEKSİNİZ”


 

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Atsız Afşın Yılmaz’ın Toroslar’a yaptığı hizmetlerin bazılarını umutsuzluğa ittiğini belirterek, “Yüreği memleket sevdası ile çarpan bizleri, bu memlekete hizmet etme sevdamızdan vazgeçiremeyeceksiniz” dedi.

Haber Merkezi

 

MHP Toroslar İlçe Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediye Haziran ayı meclis toplantısında CHP’li meclis üyeleri ile Başkan Atsız Afşın Yılmaz arasında yaşanan TOKİ tartışması sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana, milliyetçi belediyecilik şiarı ile; Toroslar’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın başarılı hizmetleri ile Toroslar üzerinde hain planlar kuranları umutsuzluğa itmeye devam ettiğini belirten Doğan, “Atsız Afşın Yılmaz Başkanımızın yaptığı çalışmaları hazmedemeyen, ön cepheden CHP’li, yan cepheden HDP’li meclis üyeleri kahpe terör örgütünün kanallarına çıkıp, Başkanımızı hedef gösterecek kadar alçalmışlardır” şeklinde konuştu.

Son yapılan belediye meclis toplantısında, Yılmaz’ın, Toroslar İlçesinde yapılacak olan TOKİ konutları için istediği yetki, her güzelliğin karşısında olan CHP-HDP ittifakı tarafından asılsız iddialarla provoke edilmeye çalışıldığını öne süren Doğan, “Cumhur İttifakının ülkemize ve şehrimize kazandırmaya çalıştığı hizmet ve değerlere ket vurmaya çalışanlar, Kıymetli Başkanımızın milletine ve şehrine hizmet etme sevdasından rahatsız olanlar, CHP listelerinden seçime giren gizli örgütçüler şunu unutmasınlar ki; bizler her zaman Atsız Afşın Yılmaz’ın yanındayız” diye konuştu.

Bazılarının şehri ve ülkeyi ne hale getirmeye çalıştıklarını anlamayarak hiçbir şeyin farkında olmadıklarını zannettiğini anlatan Doğan şöyle devam etti: “İnsanların aklıyla alay edenler, mesaisini, memleketin bütün kesimlerine hizmet etmeye çalışan vatan sevdalısı insanlarla uğraşarak dolduranlar, milletimiz sizden, bu çürümüş zihniyetinizin de, gizli işbirlikleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesinde istihdam ettirdiğiniz terör örgütü yandaşlarının da hesabını muhakkak soracaktır. Alnı ak, yüreği memleket sevdası ile çarpan bizleri, bu memlekete hizmet etme sevdamızdan vazgeçiremeyeceksiniz.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA