TARSUS’TA FUTBOL TURNUVASI HEYECANI BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA FUTBOL TURNUVASI HEYECANI BAŞLIYOR


 

Tarsus İdman Yurdu’nun 100. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen “Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası” 6 Haziran’da başlıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlasa da kötü günler geçiren ancak küllerinden doğarak Play Off yarı finali oynayan Tarsus İdman Yurdu, kuruluşunun 100 yıl kutlama etkinliklerine start verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) 21 Haziran’da yapılacak Genel Kurul hazırlıkları devam ederken, 100 yıl kutlama programı da şekillendi. Kulübün 100. Yıl etkinlikleri kapsamında  düzenlenecek “Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası”nın ilk hafta programı belli oldu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın destekleri ile düzenlene turnuva kapsamında

6 Haziran’da saat 16:30’da Karadirlik ile Bolatlı Mahalleleri arasında Faruk Sodan Stadyumu’nda oynanacak maç ile başlayacak turnuva saat 18:00’de yine aynı stadyumda oynanacak Kefeli-Hacıhamzalı maçı ile devam edecek.

7 Haziran’da ise Karakütük ile Sağlıklı Mahalleri arasında saat 16:30’da Kırklarsırtı Stadyumunda oynanacak maçın ardından saat 18:00’de Sucular ve Yeşiltepe mahalleleri karşılaşacak.

Yine aynı gün Erkut Kuzeyman Stadyumunda saat 16:30’da Meşelik ve İnköyü ile saat 18:00’de Kulak ve Kozoluk Mahalleleri karşı karşıya gelecek.

Aynı gün Mithatpaşa Semt Stadyumunda ise saat 16:30’da Kızılçukur ve Sayköy ile saat 18:00’de Göçük ve Çakırlı Mahalleleri karşı karşıya gelecek.

8 Haziran günü ise 27 Aralık Stadyumunda ilk olarak saat 16:30’da Esenler ile Cırbıklar, saat 18:00’de ise Taşkuyu ve Aliefendioğlu mahalleleri karşılaşacak.

Erkut Kuzeyman Stadyumunda da saat 16:30’da Ardıçlı ve Akarsu, saat 18:00’de ise Sıraköy ve Köseler mahalleleri mücadele edecek.

İlk haftanın son maçları ise

Faruk Sodan Stadyumunda saat 16:30’da Beylice ve Alibey Mahalleleri ile saat 18:00’de Dedeler ve Ulaş Mahalleleri karşılaşacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA