TİY YENİ DÖNEM İÇİN DÜĞMEYE BASTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY YENİ DÖNEM İÇİN DÜĞMEYE BASTI


 

Birinci lige çıkmanın eşiğinden dönen Tarsus İdman Yurdu, 100’inci yılında şampiyonluğu kazanacak ekibi oluşturmak için harekete geçti. Yeni dönem için düğmeye basan TİY, transfer komitesi kurdu.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) gözler 21 Haziran’da yapılacak Genel Kurulda. Genel kurul öncesi gözler mevcut yönetimde. Başkan Ali İlk aday olmayacağını açıklarken, TFF’nin yeni sezona ilişkin takvim ve transfer dönemini açıklaması ile yeni dönemde nasıl bir planlama yapılacağı merakla bekleniyor.

Bu kapsamda Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kulüp Başkanı Ali İlk, Sportif Direktör Armağan Yapıcı ve Teknik Direktör Birol Erol ile bir araya geldi.

Takımın geleceği hakkında fikir alışverişi yapılan toplantı sonrası Başkan Bozdoğan, “Geçtiğimiz sezonu insanüstü bir çabayla en üst sıralarda bitirerek kalitesini ve iddiasını ispatlayan Tarsus İdman Yurdu'muzun şampiyonluğu için yönetimimiz ve teknik kadromuzla birlikte kollarımızı sıvadık. Her alanda, Güçlü Bir Tarsus’u yaratmak için, dün olduğu gibi bugün de sorumluluk alıyor, çalışmalarımıza başlıyoruz.” dedi.

 

TRANSFER KOMİTESİ TOPLANDI

Daha sonra Kulüp Başkanı Ali İlk Başkanlığında Transfer Komitesi kuruldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Transfer Komitemiz hız kesmeden bugün gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi ve çalışmalara başladı. Transfer Komitemizi oluşturan isimler; Murat Gündeş, Levent Kurt, Duran Çalışır, Ziya Kenğer ve Sportif Direktörümüz Armağan Yapıcı olarak belirlendi. Hedefimiz 100. Yılımızda şampiyonluğu kazanacak ekibi oluşturmak ve takımımıza hak ettiği şampiyonluğun yaşatmak! Her şey Tarsus İdman Yurdu için!” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA