TAKIM PROFESYONEL YÖNETİM AMATÖR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKIM PROFESYONEL YÖNETİM AMATÖR


 

İçel İdman Yurdu profesyonel ligde mücadele etse de amatörce yönetim başarının önündeki engel olarak görülüyor! Yönetimin gerek teknik direktör Ender Alkan’ın akıbeti gerekse de yeni sezona dair sessizliği endişe yaratıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Kentin markası olan  Mersin İdman Yurdu’nun Süper Amatör Küme’ye kadar düşmesi ile şehrin takımı olarak öne çıkan İçel İdman Yurdu’ndaki amatörce yönetim tepki çekiyor.

Metin Saltık’a ait takım 2019-2020 sezonundan buyana Mersin İdman Yurdu ruhunu yaşatmak hedefiyle mücadele etse de şahıs takımı olması nedeniyle kentte sahiplenilmiyor.

 

SEZON BAŞLIYOR AMA YÖNETİMDEN SES YOK!

Bugün TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 2. lige çıkmanın eşiğinden dönerken gelecek döneme dair belirsizlik endişe veriyor. Yanlış tercihleri ile şampiyonluğun elden kaçmasının sorumlusu olarak görülen Teknik Direktör Ender Alkan’a taraftardan istifa çağrısı gelirken Saltık ve yönetiminin hocaya sahip çıkarak, destek vermesinin ardından aradan geçen sürede ki sessizlik eleştirilmesine neden oluyor. 

Yeni sezona dair liglerin başlama tarihi ile transfer ve tescil döneminin başlangıcı olarak 17 Haziran’ı belirlemesine rağmen yeni sezon hazırlıklarına başlamayan Kırmızı Lacivertliler de ki amatörce yönetim tepki çekiyor.

 

BAŞARININ ÖNÜNDEKİ ENGEL AMATÖRCE YÖNETİM Mİ?

Takım için 15 milyon TL harcandığını ve bunun 11 milyon TL’sini de bizzat cebinde verdiğini söyleyen Metin Saltık’ın, yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği spor camiasında ve kent kamuoyunda merakla bekleniyor.

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurarak play-off’lara kalmadan bir üst lige çıkma hesapları yapıldığı kulislerde konuşulsa da profesyonel takımın amatörce yönetiminin bunu başarıp başaramayacağına ilişkin endişeler günden güne artıyor.

İçel İdman Yurdu’nda tek sorun Ender Alkan ile devam edilip edilmeyeceği gibi görünse de yönetimin bu amatörce tutumu yeni sezonda başarı sağlanmasın önünde engel olarak görülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA