MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ATIK SERGİ VE DEFİLESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ATIK SERGİ VE DEFİLESİ


 

Mersin’de Necdet Ülger İlkokulu’nda 2/F sınıfı öğrencileri öncülüğünde gerçekleştirilen eTwinnig projeleri kapsamında öğrenciler doğal malzemelerden geri dönüşüm ile resimler yapıp, ürünler geliştirerek sergi açtı ve defile düzenledi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunan Necdet Ülger İlkokulu’nda, “Doğa Yankıdır, Water Source of Live, Sen Bize İnan” temalı eTwinnig projeleri kapsamında öğrenciler doğal malzemelerden geri dönüşüm ile resimler yapıp, ürünler geliştirerek sergi açtı ve defile düzenledi.

2/F sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Esin Karakaş Yılmaz önderliğinde başlatılan sergi çalışmasına tüm okul öğrencileri de yaptıkları eserlerle katkı sundu.

Okul Müdürü Fevzi Altuntaş’ın önderliğinde ki sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Anteplioglu ve Ziver Deniz de katıldı.

 

DOĞA BİLİNCİ EDİNDİLER

Öğretmen Esin Karakaş Yılmaz, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Doğa Yankıdır eTwinning projemiz ile doğal malzemelerden kapı süsleri, geri dönüşüm materyalleri topladık. Geri dönüşüm materyallerinden kıyafetler tasarladık ve bu kıyafetlerle defile yaptık.

Water Source of Live projemiz ile de suyun önemini anlatmak için temiz ve kirli akvaryumlar yaparak, su ile ilgili sloganlar yazdık. Suyun önemini anlatan resimler çizdik.

Doğa Yankıdır projesi kapsamında da Orman Haftasında öğrencilerle birlikte Orman Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği fidan dikme etkinliğinde katılarak, fidan diktik ve çocuklarla birlikte doğa yürüyüşü yaptık.

Sen bize inan eTwinning projesinde ise çocuklarla birlikte Atatürk’ün hayatı, sözleri, kazandığı zaferler gibi milli bayramlara özel kutlama programı yaptık. Ülkemizin kurucusu ulu Önder Atatürk’ü anlattık.

Tüm çalışmalar sergide bir araya getirilerek farklı bir buluşma sağlandı. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerin gerek birlikte etkinlik yapma gerekse de doğaya dair farkındalığını geliştirmek adına buluşması sağlandı” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA