TARSUS İDMAN YURDU İCRALIK OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İDMAN YURDU İCRALIK OLDU


 

Hasan Küçük 

TFF 2. Lig’i finalinde Karacabey Belediyespor’a penaltılarla elenen Tarsus İdman Yurdu icralık oldu.  Eski Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık döneminde alacaklı olan eski Teknik Direktör Gürses Kılıç ile bir firmanın Tarsus İdman Yurdu’nu icraya verdiği bildirildi.

Tarsus İdman Yurdu’ndan yapılan açıklamada, birçok yerde kulübü borçsuz devrettiğini dile getiren eski Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık döneminden alacaklı olan kişiler kulübü icraya verdiği bildirildi. Eski Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın "Ben alacaklarımı Şahın Kırbıyık'tan tahsil ettim" demesine rağmen alacaklarının tahsili için kulübü icraya verdiği ifade edilirken Ergün Penbe’ye olan 700 bin TL + faiz, Hüseyin Kalpar’a olan 540 bin TL + faiz, Gürses Kılıç’a olan 500 bin TL + faiz ile Ak Yalı Yapı İnşaat’a  483 bin 800 TL’ninde Şahin Kırbıyık’ın tarafından borçlanılarak kulübe bırakıldığı belirtildi.

Şahin Kırbıyık tarafından yenilemesi yapılan kulüp binasının yapım aşamasında malzeme tedarik yapılan Ak Yalı Yapı İnşaat tarafından kesilen faturanın yenilesi yapıldığı dönemde Şahin Kırbıyık’ın

"ben kefilim" diyerek ödenmediği için firmanın söz konusu faturayı kulüp aleyhine icraya koyduğu belirtilirken ayrıca sezon başında Antalya'daki Arem firmasına yaptırdığı spor malzemelerinin ücretinin de ödenmemesinden ötürü firma alacaklarının tahsil edilmesi için kulübe talepte bulunduğu kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA