MERSİN’DE MÜŞTERİLER TAKSİ ŞOFÖRÜNE PUAN VERECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE MÜŞTERİLER TAKSİ ŞOFÖRÜNE PUAN VERECEK


 

Mersin’deki taksicilere yeni bir sistem geliyor. Müşteriler, şoförleri yolculuk sonu puanlayabilecek.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, taksiciler için yeni bir sistem üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Sistemi duyurmak için oda binasında düzenlenen toplantıda, taksiciliğin geleceğin en değerli meslek grubu olma yolunda ilerlediğine dikkat çekilerek, uygulamaya geçecek sitemle taksicilerin teknolojik gelişmelere ayak uydurmasının sağlanacağı belirtildi.

Toplantıda getirilecek sistemle ilgili açıklama yapan Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, “Taksicilerimizi daha modernize edebilmek için Mersin’e yakışır bir araç çağırma ve takip sisteminin olduğu sistemi hayata geçireceğiz. Sistem sayesinde müşterinin ve sürücümüzün can güvenliği sağlanacak, müşterinin uğradığı haksızlıklar ortadan kalkacak. Ayrıca sistemle birlikte akıllı telefonlardan vatandaşımız çağrı yapabilecek. En yakın taksici ona ulaşma imkanı bulacak. Yolcu sisteme girdiği zaman sürücünün resmi ve kimlik bilgilerini görecek, güven durumu, alkol, tavır puanlama sistemi olacak” dedi.

Sistemin özel bir yazılım sistemi olduğunu belirtilen Sarı, “Daha disiplinli çalışma düzeni olacak. Yanlış yollardan ilerleyen güzergah ortadan kalkacak, en yakın güzergah takip edilecek. Gayemiz taksiciliğin kalitesini yükseltmek, dünyada nasıl yapılıyorsa Mersin’de de taksiciye kariyer ve kimlik kazandıracak bir sistem üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA