LÖSEV, FAYDA SAĞLAMAK İÇİN HİÇBİR FIRSATI KAÇIRMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LÖSEV, FAYDA SAĞLAMAK İÇİN HİÇBİR FIRSATI KAÇIRMIYOR!


 

​​​​​​​Mersin Üniversitesi (MEÜ) LÖSEV Fayda Topluluğu, “Yaşama El Ver Etkinliği” ile üniversitenin kuruluşunun 30. yıl etkinliklerine katkı sundu.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nin (MEÜ) kuruluşunun 30. Yıl Etkinlikleri ile 26. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında Eczacılık Fakültesi ve LÖSEV Fayda Topluluğu tarafından düzenlenen “Yaşama El Ver” isimli etkinlik, Mersin Marina ve Sayapark AVM’de gerçekleştirildi.

Mersin Marina’da ve Sayapark AVM’de düzenlenen etkinlikler kapsamında da Eczacılık Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan ve danışmanlığı Dr. Öğr. Üyesi Ş. Efsun Antmen tarafından yürütülen LÖSEV Fayda Topluluğunun düzenlediği “Yaşama El Ver Etkinliği” büyük ilgi gördü.

LÖSEV ve LÖSEV Fayda Topluluğu için farkındalık yaratmanın amaçlandığı etkinliğe 7’den 70’e her yaştan pek çok kişi katkıda bulundu. Etkinliğe katılanlar, yaşam için el izlerini hazırlanan platforma bırakırlarken, LÖSEV'in ve Mersin Üniversitesi LÖSEV Fayda Topluluğunun çalışmaları ve etkinlikleri hakkında bilgi edindiler. 

Büyük beğeni alan etkinliğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Canacankatan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Şahan Fırat ve öğretim üyeleri de katılım göstererek destek verdi.

MEÜ’nün kuruluşunun 30. Yıl etkinliklerine katkı sunmak ve lösemili çocukların hayatına dokunma farkındalığını yaratmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen LÖSEV Fayda Topluluğu Başkanı Çiğdem Gür, “Bizlere bu etkinliği düzenleme fırsatı verdiği için başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı olmak üzere, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Necmiye Canacankatan’a, danışman hocamız Dr. Öğr. Üyesi Ş. Efsun Antmen’e, Marina ve Sayapark AVM yetkililerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA