AKDENİZLİ KADINLARIN BU SEFERKİ DURAĞI HATAY OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZLİ KADINLARIN BU SEFERKİ DURAĞI HATAY OLDU


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı Kültür Sanat evlerinde kurs ve eğitim alan kadınlar ve gençler, bu kez Hatay’ın tarihi, turistik ve kültürel yerlerini gezme imkânı buldu.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği gezi ile Çay ve Çilek mahallelerinde hizmet veren Kültür ve Sanat Evleri’nde kurs ve eğitim alan kadınlar ve genç kursiyerler, onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış, gastronomi, tarih ve kültürün şehri Hatay'ı gezdi.

Gezide kadınlar ve genç kursiyerler; tarih ve kültür şehri Hatay’ın Vakıflı Köyü, Musa Ağacı, Beşikli Mağarası, Titus Tüneli, Doğa Yürüyüş Yolu, Sahil, Harbiye Şelalesi ve Eski Antakya Evleri'ni ziyaret ederek, kentte keyifli ve unutulmaz anlar yaşadı. Birçoğu ilk kez şehir dışına çıkan kadınlar, kendilerine bu imkânı sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkür etti.

Akdeniz Belediyesi’nin, özellikle dezavantajlı durumdaki kadınlar için gerek Mersin’in, gerekse farklı şehirlere düzenlediği tarihi, kültürel ve turistik gezileri kesintisiz bir şekilde devam edecek.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA