CAZIN KALBİ MERSİN’DE ATTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CAZIN KALBİ MERSİN’DE ATTI


 

Haber Merkezi

 

20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, cazın efsane topluluğu Kerem Görsev Trio’yu Mersin Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşturdu. Caz tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde, Piyanist ve Besteci Kerem Görsev’e Türkiye’nin önde gelen kontrbascısı Volkan Hürsever ve cazın efsane davulcusu Ferit Odman eşlik etti. Topluluk, One Way, Abacco, I Remember Your Face (Babasına), Simple Life/Resped (Annesine), gibi Keren Görsev bestelerinden oluşan bir repertuvar seslendirdi. 

1994’ten bu yana, Hands and Lips, I Love May, For Murat, Relaxing, Laid Back, November in St. Petersbourg, Warm Autumm, Existence, Meeting Point, Orange Juice, Black Again, Diversion, Therapy, To Bill Evans, Four Days, Spring Water, After The Hurricane, albümlerini yayınlayan, New York, St. Petersburg, Londra, Los Angeles, daha pek ülkede ve ülkemizin pek çok festival ve sahnesinde konserler veren Kerem Görsev, bu kez Mersinlilere her zaman hatırlanacak tutku dolu bir armağan vererek bir caz akşamı yaşattı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA