TİY’DEN DESTEĞE TEŞEKKÜR, SABOTAJA KINAMA, TFF’YE TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DEN DESTEĞE TEŞEKKÜR, SABOTAJA KINAMA, TFF’YE TEPKİ


 

Birinci lige yükselmenin eşiğinden dönen Tarsus İdman Yurdu’nda yönetimden desteğe teşekkür, sabotaja kınama, TFF’ye ise tepki geldi.

Hediye Eroğlu

 

Birinci lige yükselme yolunda TFF 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediyespor’a penaltı atışları sonrası 4-1 yenilerek elenen Tarsus İdman Yurdu’ndan emeği geçenlere teşekkür geldi.

TİY Başkanı Ali İlk, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sürece dair açıklamalar yaparak, destek verenlere teşekkür etti.

Cumhuriyette yaşıt kulübün 100. yaşına girerken şampiyonluk sınırına kadar geldiğini söyleyen Başkan İlk, süreci sabote edenlere yönelik de sert sözlerle yüklendi. Ali İlk, “Tarsus sevdalısı kıymetli taraftarlarımızın arasında, sahaya yabancı madde atarak, küfürlü tezahürat yaparak, çeşitli para cezalarının beraberinde seyircisiz maç cezası verdirten, tek yürek olmuş on binlerce Tarsus İdman Yurdu Taraftarını yarı final coşkusundan, takıma vereceği destekten, takımın taraftardan alacağı enerjiden mahrum eden, kendisine taraftar süsü vermiş Tarsus düşmanı müptezelleri şiddetle kınar, her başarı yolu açtığımızda, onbinlerce Tarsus İdman Yurdu sevdalısının arasına karışmış üç-beş provokatör müptezelin kötü davranışıyla bütün bir Tarsus’ u cezalandıran, ‘seyircisiz maç’ veya ‘saha kapatma’ cezalarıyla tüm ekibimizi demorilize ederek sonucu etkileyen ve kararlarına gölge düşüren TFF yetkililerine üzüntümüzü sunarız” dedi.

 

İDARECİ VE SİYASİLERE STAT ELEŞTİRİSİ

Öte yandan siyasiler ve idarecilere yönelik Şehir Stadyumu’nun seyirci kapasitesinin arttırılmasında gerekli çalışmayı yürütmemesini eleştirmeyi de ihmal etmeyen TİY Başkanı Ali İlk, şunları söyledi: “Merkez nüfusu 30 bin iken 3 bin kişilik kapasiteyle 1950 yılında yapımı tamamlanan Tarsus Şehir Stadyumunun, aradan geçen 72 yılda sadece bin 189 kişi artırarak toplam kapasiteyi 4 bin 189 kişi yapabilen tüm hükümetleri, tüm Gençlik ve Spor bakanlarını, tüm Mersin (eski ve yeni) milletvekillerini, tüm gençlik ve spor il ve ilçe müdürlerini tebrik ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA