TOZLU BIRAKTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOZLU BIRAKTI!


 

Yaklaşık 3 yıllı aşkın süredir Silifke Belediyespor’da Teknik Direktörlük yapan Muzaffer Tozlu sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını açıkladı. Kulüp sürpriz ayrılığı sosyal medya hesabından “Karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır” ifadeleri ile duyurdu.

Hediye Eroğlu

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Silifke Belediyespor’da bilmece gibi bir ayrılık yaşandı. Yaklaşık 3 yıllı aşkın süredir Silifke’de Teknik Direktörlük yapan Muzaffer Tozlu sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını duyurdu.

Tozlu açıklamasında, “Sevgili Silifke Belediyespor ailesi, en başta bana güvenip bu göreve layık gören başkanım Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu’na, sonsuz teşekkür ediyorum. Sevinci, üzüntüsü ile koskoca 3 yıllık bir mücadelenin sonuna geldik. Bugün itibariyle çok sevdiğim ve her zaman seveceğim Silifke Belediyespor ailesi ise yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Her ayrılık zordur ama ben çalıştığım süre içerisinde görevim layıkıyla yapmanın huzuru içindeyim. Bu takımı bana güvenerek emanet eden insanların başını eğdirmemek için ben ekibim ve sporcularım sonuna kadar savaştık. Bu ailede benimle beraber görev yapan yönetici, masör, malzemeci, teknik ekip, alt yapı hocalarım, antrenör camiası, basın mensupları ve büyük Silifke Belediyespor taraftarının hepsine sonsuz teşekkür ediyorum.

Buradan teşekkür etmek için tek tek isim yazmaya sayfalar yetmez. O nedenle Silifke’ye gelerek bizlere her konuda yardımcı olan, yanımızda olup bizlere destek veren arkadaş ve ağabeylerimle yüz yüze vedalaşmak istiyorum.

Benden yana her şey helal olsun. Bizlerde emeği olan veya kırdığımız, incittiğimiz insanlar varsa da hakkınızı helal edin” dedi.

 

KULÜP: “KARŞILIKLI YOLLARI AYIRDIK”

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu ile yapılan görüşmeler sonucu karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.Yeni hayatında başarılar dileriz. Silifke’de her zaman bir ailen olmaya devam edecek” denildi.

Kulüp ve Tozlu’nun açıklamaları kafaları karıştırırken, kulübün yeni hocasının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Geçen ay ligin son maçında deplasmanda Adana FK takımına 3-0 yenilerek 3’ncü lige çıkma şansını kaybedilmesi sonrası yaşana olaylarda hedef haline gelen Tozlu, zehir zemberek açıklamalar yaparak, özellikle TÜFAD tarafından yalız bırakılmasına sitem etmişti.

 

RAKİPLER BELLİ OLDU

2021-2022 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden ve grubu 2. sırada tamamlayan Silifke Belediyespor’un yeni sezonda Mersin grubunda birlikte mücadele edeceği takımlar belli oldu. Yeni sezonda Mersin bölgesini Silifke Belediyespor, Homurlu 1951 Spor ve Anamur Belediyespor temsil edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA