MTSO’DA BAKAN KRİZİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’DA BAKAN KRİZİ!


 

Geçtiğimiz günlerde kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na yapması beklenen ziyaretini iptal etmesi krize neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO), Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ziyaretini iptal etmesinin krizi yaşanıyor.

Bir dizi ziyaret, açılış ve temel atma töreni için 20 Mayıs Cuma günü kente gelen Bakan Kurum’un programında saat 16.30’da MTSO Başkanlığını ziyaret edeceği duyuruldu.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, oda toplantı salonunda Bakan Kurum’u beklerken, bakan ve beraberinde ki heyet oda önüne kadar gitse de iddiaya göre kapıda karşılama olmayınca yukarıya çıkmayarak geziyi iptal etti.

Kızıltan ve ekibi Bakan Kurum’un iptal edilen ziyareti üzerinden eleştirilere maruz kalırken, ziyaretin iptal edilişinin korumaların birbirine bilgi vermekte yetersiz kalması üzerine yaşandığı iddia edildi.

Oda yönetimine bakanın gelişini bildirilmediği, bekleyenler olduğu iletilmediği öne sürülürken bazı MTSO üyeleri Başkan Kızıltan ve ekibine yönelik sosyal medya eleştirilerde bulundu.

Eleştirilerden Bakan Kurum’da nasibini aldı. Bazı MTSO üyeleri de Bakan Kurum’u oda ziyaretini kapıda karşılamada olmadığı gerekçesiyle iptal iddiasına karşı sert eleştiriler yaptı. Krize dönüşen ziyaret iptali yaklaşan oda seçimleri ile birlikte Kızıltan ve ekibine zor anlar yaşattı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA