TİY TARAFTARINA 2 DEV EKRANDAN YAYIN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY TARAFTARINA 2 DEV EKRANDAN YAYIN


 

​​​​​​​Bugün yarı final açında Bursa temsilcisini ağırlayacak olan Tarsus İdman Yurdu, seyircisiz onama cezası nedeniyle taraftarından yoksun sahaya çıkacak. Taraftar ise kritik maçı Tarsus Belediyesi’nin kurduğu 2 dev ekrandan izleme fırsatı bulacak.

Haber Merkezi

 

Tarsus İdman Yurdu’nun 1.Lig’e yükselme yarı finalinde evinde yapacağı Karacabey Belediyespor karşılaşmasında Tarsus Şehir Stadyumu’nun seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarlara kapalı olmasına karşı Tarsus Belediyesi’nden, ekran karşısında buluşma etkinliği geldi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsusluların bu önemli maçta takıma destek vermeleri ve maç heyecanını tribünde olduğu gibi hep birlikte yaşayabilmeleri amacıyla maçı 2 dev ekranda  yayınlatma kararı aldı.

Tarsus Belediyesi olarak, taraftarların da görüşünü alarak dev ekranların Kültür Sanat Sokağında kurulmasını istediklerini ve hazırlığı da buna göre yaptıklarını aktaran Başkan Bozdoğan, “Böylece taraftarımız Şehir Stadına daha yakın olabilecekti. Ancak ilimizin güvenlik ve sporla ilgili kamu kurumları temsilcilerinden oluşan Spor Güvenlik Kurulu, dev ekranların Kültür Sanat Sokağına kurulmasına izin vermedi. Kurul, dev ekranların kurulacağı, taraftarların toplanacağı en uygun yer olarak Kültür Sanat Sokağı üzerinde bulunan Eski Açık Hava Gösteri Merkezini belirledi.

 

“STADA ALINMAYAN #TARSUSİDMANYURDU TARAFTARI..”

Bizler için öncelik her daim taraftarlarımızın ve kulübümüzün taleplerine olumlu dönüş yapmaktır. Bu önemli maç öncesinde de taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak istedik.

Stada alınmayan #TarsusİdmanYurdu taraftarının maçı tribündeki coşkuyla, hep birlikte, dev ekranlardan izlemesini sağlayacağız.

Dev ekranların kurulacağı yer olarak Eski Açık Hava Gösteri Merkezinin belirlenmesi ise Tarsus Belediyesi'nin değil, Spor Güvenlik Kurulunun kararıdır.

Büyük Tarsus İdman Yurdu taraftarı için sarı lacivert atkının olduğu her yer Tarsus tribünüdür. İnanıyoruz ki aramızda fiziksel mesafeler, sokaklar, duvarlar olsa da Tarsus İdman Yurdu oyuncuları ve teknik heyeti taraftarımızın desteğini hissedecek, yeni bir zafere imza atacaktır. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Şampiyon Tarsus İdman Yurdu'muz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA