ERDEMLİ’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ ARTTIRILMALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ ARTTIRILMALI


 

​​​​​​​Erdemli’nin yerel marka olarak konumlandırılmasına yönelik fırsatlara değinen Dr. Öğr. Üyesi Erdem Akkan, ilçenin coğrafi işaretli ürünlerinin arttırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan tarafından “Erdemli İlçesinde Pazarlama Eğitiminin Önemi” başlıklı panel düzenlendi.

Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulunda Üniversitenin 30. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen panele, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik ile birlikte kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Üniversite Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan'ın oturum başkanlığını yaptığı panelde, Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Tarsus Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Süygün ve Üniversite Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erdem Akkan konuşmacı olarak yer aldı.

Pazarlamada güncel konular ve pazarlama eğitiminin Erdemli ilçesi bazında önemini vurgulayan Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan'ın konuşması ile başlayan panelde,  Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Süygün, Erdemli ilçesinin ticari potansiyeli ve ilçeye özgü işlenmiş tarım ürünleri ile daha katma değerli ihracatın mümkün olduğunu söyledi.

Panelde, Dr. Öğr. Üyesi Erdem Akkan, Erdemli ilçesinin yerel marka olarak konumlandırılmasına yönelik fırsatlardan bahsederek, ilçenin coğrafi işaretli ürünlerinin arttırılması gerektiğine vurgu yaptı ve ilçenin lojistik potansiyelinin Mersin iline ve ülkemize katacağı değer ile sağlanacak rekabet avantajı konularındaki değerlendirmelerini sundu.

Katılımcıların panelistlere yönelttikleri soruların cevaplandırılmasıyla devam eden panelin sonunda, Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan, Erdemli ilçesinin pazarlama vizyonuna değerli katkılar sağlamaları nedeniyle panelistlere teşekkürlerini sundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA