TARSUS BU MAÇA KİLİTLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BU MAÇA KİLİTLENDİ


 

​​​​​​​Birinci ligi yükselme yolunda Play Off yarı final rövanş maçında Teco Karacabey Belediyespor’u konuk etmeye hazırlanan Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Birol Erol, “Şampiyon olacağımıza inanıyoruz” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu’nda Şubat ayında ‘takım küme düşmesin’ denilerek göreve getirilen Teknik Direktörü Birol Erol, elde ettiği başarılar ile adeta Sarı Lacivertli takımın küllerinden doğmasını sağladı.

Kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan TİY sezona kötü bir başlangıç yapsa da sezonun ikinci yarısına 21 puanla 15. sırada başlayan Tarsus İdman Yurdu, Ali İlk'in başkanlığa ve Erol’un da teknik direktörlüğe gelmesi ile ikinci yarı 12  maçta 11 galibiyet alarak 55 puanla bitime 1 maç kala play offları garantiledi.

TFF 2. Lig play-off yarı final ilk karşılaşmasında deplasmanda Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak final şansını Tarsus’a bırakan takım, 24 Mayıs Salı günü saat 20:00’de galibiyet parolası ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Tarsus’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maç öncesi şehir adeta birbirine kenetlenirken karşılaşma ON6 TV’den canlı yayınlanacak. 

 

“EVLATLARIMLA GURUR DUYUYORUM”

TİY Teknik Direktörü Birol Erol, maç öncesi gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Çeyrek final maçında Amedspor deplasmanda 40 bin kişilik seyirci önünde 120 dakikalık oyun, penaltılarla gelen bir çeyrek final sonrası Bursa deplasmanına gittik. Oldukça yorucu bir süreç yaşadık. Evlatlarımla gurur duyuyorum” dedi.

 

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Bursa’dan avantajlı bir skorla döndüklerini ancak rövanş maçına evlerinde seyircisiz çıkmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Erol, “Ama evimizde oynayıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Takımıma güveniyorum. Allah’ın izni ile finale kalan takım biz olacağız” diye konuştu.

Abdulsamet’in sakat, Azad Filiz’in cezalı olması nedeniyle aynı mevkide iki önemli oyuncudan eksik çıkacakları maçta bu açığı kapatmak için diğer futbolcularına güvendiğinin de altını çizen Birol Erol, bu çerçevede gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirtti.

 

“BİRBİRİMİZE GÜVENDİK, KENETLENDİK, BU DA BAŞARIYI GETİRDİ”

Tarsus’un adeta TİY üzerinden kenetlenmesine ilişkin de açıklamalar yapan Erol, şunları söyledi; “14 hafta önce geldiğimizde bu takım küme düşme potasındaydı. Burada bir birlik beraberliği sağladık ve şuan play off’tayız. Takımı, oyuncularımı tanıyorum. Biz bir aile ortamı yarattık, birbirimize güvendik, kenetlendik, bu da başarıyı getirdi. Zaten iyi takımdık sadece bir kıvılcım gerekiyordu. Küme düşme potasından bugünlere geldiysek bu çocuklar tebriki hak etti”.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA