VALİ PEHLİVAN HIZ KESMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ PEHLİVAN HIZ KESMİYOR


 

​​​​​​​Yeni Vali Pehlivan hız kesmiyor. Mersin’de ki mesaisine hızlı başlayan Vali Pehlivan, tatil gününde vali yardımcıları, kaymakamlar ve birim müdürleriyle toplantı yaptı.

Haber Merkezi

 

Şırnak’tan Mersin’e atanan ve 21 Mayıs Cumartesi günü görevine başlayan Vali Ali Hazma Pehlivan, geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği toplantı ve ziyaretlerle dikkat çekiyor

Vali yardımcılarından il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında, Kaymakamlardan da ilçelerin genel durumu,proje,yatırım ve faaliyetler hakkında bilgiler alan Pehlivan, “Mersin İlimizin pek çok alanda artarak devam eden gelişim sürecine katkı sağlamak maksadıyla kamu hizmetleri çıtasını daha da yukarılara taşımak için işbirliği ve koordinasyon içinde hep birlikte çaba sarf edecek,üstün bir gayretle çalışacağız.” dedi, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ali Hamza Pehlivan daha sonra verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında birim Müdürlerinden detaylı bilgiler aldı. Ardından Vali Yardımcısı İbrahim Küçük ve birim Müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiren  Vali Ali Hamza Pehlivan, kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesinin devamlılığı açısından, vatandaşlardan gelen başvuruların alınması ve taleplerin karşılanması hususunun büyük önem taşıdığını ifade etti. Pehlivan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu çalışanlarının, vatandaşlar tarafından iletilen taleplere ve yapılan başvurulara hassasiyetle yaklaşması, gerekli yönlendirmelerin yapılarak, makul zaman içinde neticelendirilmesi gerektiğini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA