TARSUS’TA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 30 KİŞİ TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 30 KİŞİ TUTUKLANDI


 

 

Haber Merkezi

 

Tarsus polisinin yaptığı uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 45 kişiyi gözaltına alınırken, bu şahıslardan 30'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Tarsus’ta Mayıs ayının başından itibaren

İlçe genelinde yapılan operasyonlar, denetlemeler ve uygulamalar sonucunda; çeşitli suçlardan aranması olan toplamda 45 şahıs yakalanmış, 30 şahıs tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, KOM Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği tarafından ev, işyerine ve araca toplamda 33 operasyon yapılmış, 35 şahıs gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarda ve şehir içinde yapılan denetim ile kontrollerde 12 tabanca, 6 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 115 fişek, 9 kesici alet, 304,56 gr uyuşturucu madde, 243 uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, 2,5 Lt. kaçak alkol, 10 tarihi eser niteliği taşıyan sikke, 15 çalıntı motosiklet/elektrikli bisiklet/bisiklet, 11 şasi kazınmış motosiklet, uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 15.980TL para ele geçirildi.

Faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 11 motosiklet/bisiklet hırsızlığı, 8 işyeri ve resmi kurumdan hırsızlık, 5 evden hırsızlık, 2 otodan hırsızlık ve 13 açıktan hırsızlık olmak üzere toplamda 39 hırsızlık olayı, 2 yağma(gasp) olayı, 1 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı.

33.730 şahsın GBT sorgusu yapıldı. 8 bin 277 araç kontrol edildi. 790 araca 629.677 TL cezai işlem uygulandı, 56 araç trafikten men edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA